RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mihăilă remarcat, Man contestat! Românii de la Parma, evaluaţi în Gazzetta dello Sport

Parma a făcut încă un pas spre retrogradarea în Serie B după 2-2 cu Udinese pe propriul teren. Echipa românilor Man şi Mihăilă a condus cu 2-0, însă a ratat o victorie importantă în lupta pentru salvare.

Valentin Mihăilă a fost titular, în timp ce Man a fost trimis în teren din minutul 66. Evoluţiile celor doi români au fost apreciate diferit în Gazzetta dello Sport. Jurnaliştii italieni l-au lăudat pe Mihăilă, care a obţinut şi un penalty, în timp ce Dennis Man a fost din nou contestat.

„Are marele merit de a fi obținut penalty-ul. Are ritm și mișcări și caracter pur” – au scris italienii despre fostul jucător al Universităţii Craiova, care a primit nota şase.

Dennis Man a fost notat cu cinci, la fel ca Bruno Alves, fundaşul care a greşit la golul egalizator al oaspeţilor. Man şi fratele lui Geraldo Alves au avut cele mai mici note din tabăra gazdelor.

„Pierde mingi (5) și greșește mult, în fața «zidului» friulan” – au notat italienii de la Gazzetta.

Transferat pentru 13 milioane de euro plus bonusuri, Dennis Man a strâns doar 80 de minute în primele patru meciuri în care a evoluat pentru Parma.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare