Valentin Mihăilă, dorit de clubul din Serie A unde un alt român face legea! Cât cere Parma

Valentin Mihăilă. Foto: Profimedia Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă traversează cea mai bună perioadă a carierei. Tocmai a debutat cu gol și la naționala României.

În partida cu Macedonia de Nord, prima din cadrul calificărilor pentru Cupa Mondială din 2022, jucătorul de 20 ani a intrat în locul accidentatului Florinel Coman și a avut o evoluție foarte apreciată. A marcat în premieră pentru reprezentativa lui Mirel Rădoi cu o execuție imparabilă.

mihaila romania profimedia 0601250992 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Acum a atras atenția marilor cluburi, iar ofertele de la formațiile de top din Serie A nu încetează să vină. După Napoli și Milan, a apărut și Lazio pe fir. Se pare că trupa lui Simone Inzaghi ar fi demarat deja negocierile pentru extrema română, iar trupa gialloblu i-ar fi stabilit deja prețul.

„Operațiunea ar putea părea simplă, dar nu este. În ecuație există și Milan și Napoli, care par hotărâte să facă oferte interesante. Pentru a-l vinde pe băiat, Parma cere cel puțin 10 milioane de euro.

Mihăilă merită deja mult și asta arată potențialul jucătorului. În ultimele ore, clubul capitolin a făcut pași concreți spre el, dar totul rămâne de văzut”, scriu italienii de la sport.periodicodaily.

Directorul sportiv al celor de la Lazio, Igli Tare, este un mare fan al jucătorilor români, pe care îi consideră talentați, dar și accesibili la preț. Dacă transferul se va materializa, Mihăilă va deveni coleg conaționalul Ștefan Radu, românul care a devenit un simbol pentru clubul capitolin.

Pe lângă fostul jucător al Craiovei sau Ianis Hagi, Lazio este interesată și de Dennis Man, pe care îl monitorizează cu foarte mare atenție.

dennis ma romania profimedia 0601244747

„Conducerea biancocelestă monitorizează diferite profiluri de jucători pentru sezonul următor, iar managemenetul, prin Alessandro Matri, e atent la atacantul Parmei, Dennis Man.

Ajuns în ianuarie în Serie A, Dennis Man este cel mai bine plătit român din istoria fotbalului italian. Prestațiile importante din campionat au stârnit atenția cluburilor importante din Serie A, printre care și Lazio. El ar putea umple cu ușurință rolul de al doilea atacant”, a scris sololazio.it.

man mihaila

Mihăilă a evoluat în 12 partide în Serie A, în care a marcat de două ori și a pasat decisiv tot de două ori, însă Parma este într-o situație delicată după trei sferturi de campionat privind lupta pentru evitarea retrogradării. În weekend, joacă un meci foarte important cu Benevento.

CITEȘTE ȘI –>> Situația în care Man și Mihăilă pot da lovitura în această vară: “Interesul pentru ei poate crește”