Valentin Mihăilă a fost eroul naţionalei de tineret în meciul cu Finlanda. Atacantul Craiovei a marcat trei goluri, iar cota sa a explodat în ultimele luni.

Victor Piţurcă, prezent la meciul reprezentativei U21, a reacţionat cu umor la finalul partidei, atunci când Mihăilă era creditat cu patru goluri marcate. Una dintre reuşite a fost însă un autogol al finlandezilor.

„Dacă mi-a plăcut? Aşa şi aşa! Păi cum, numai patru goluri!? A făcut un joc remarcabil, a marcat nişte goluri, faze pe care le-a şi lucrat, mai ales la primul gol. Felicitări, dar vreau în continuare la fel. Şi la echipa de club, preferam să dea un gol mai puţin în seara asta şi să fi marcat cu Târgovişte data trecută” – a explicat fostul selecţioner.

Craiova ar avea deja o ofertă de 5 milioane de euro pentru jucătorul în vârstă de 19 ani. Piţurcă i-a transmis însă să rămână cu picioarele pe pământ.

„Lăsaţi-l în pace! Nu vreau să îl ridicăm în slăvi, fiindcă trebuie să muncească încă pentru a ajunge mare. Acum nu trebuie să fie interesat de niciun club, pentru că nu va pleca!” – a adăugat antrenorul Universităţii Craiova.

Şi selecţionerul a avut acelaşi mesaj pentru Mihăilă: „Să fie încrezător în el şi să nu creadă că în momentul de faţă îşi poate permite orice şi aş vrea ca din punct de vedere mental să nu se relaxeze şi să creadă ce scrie în presă. Trebuie să realizeze că este o vârstă fragilă, vârstă la care şi eu când citeam anumite articole nu prea mai eram concentrat la fotbal şi evident că în momente importante ale jocului clacam” – a explicat Mirel Rădoi.

800.000 de euro este în acest moment cota de piaţă a jucătorului care a marcat două goluri în actualul sezon din Liga 1 pentru Universitatea Craiova.