Mihai Teja simte că are situația sub control. “N-au existat reproșuri. Jucătorii mă respectă”

FCSB are șanse mici să câștige titlul în Liga 1, cu patru etape înainte de finalul play-off-ului. Gigi Becali este nemulțumit de jucători și de antrenorul Mihai Teja, care susține că situația este sub control în cadrul lotului.

FCSB este la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj și joacă duminică împotriva Astrei Giurgiu, pe Arena Națională.

Dorim să ne câștigăm punctele, asta e foarte important. Vom vedea apoi ce va face și CFR Cluj. Alibec este un jucător foarte bun, poate face diferența oricând. Astra joacă un fotbal bun, au un antrenor bun și cu siguranță va fi un meci dificil.

Starea de spirit este una de echilibru. Am spus de când am venit că vor fi momente grele în viața unei echipe, dar trebuie să mergi mai departe. Nu e o presiune foarte mare pe mine, e presiunea de performanță, nu altă presiune.

Deocamdată, n-au existat reproșuri din partea conducerii. Există nemulțumire când nu câștigi, este clar, este presiunea rezultatului. Înainte de meci, discut tot timpul cu domnul Becali.

Jucătorii mă respectă, am noroc de niște jucători cu un caracter foarte bun. Niciodată n-a existat nicio problemă disciplinară, sunt profesioniști. Florinel Coman a fost supărat pe el, pentru că nu a avut o evoluție foarte bună. Relația mea cu jucătorii este foarte bună“, a spus Teja, în cadrul unei conferințe de presă.

Conferință de presă cu Mihai Teja!

Conferință de presă înaintea partidei cu Astra Giurgiu.

Publicată de FCSB pe Sâmbătă, 27 aprilie 2019

Spynews.ro