Mihai Teja este tot mai aproape de Poli Iași. Antrenorul s-a întâlnit cu primarul Iașiului, Mihai Chirica, pentru a negocia un acord cu moldovenii. Principalul subiect de discuție este bugetul echipei pentru sezonul următor.

Mihai Teja (40 de ani) a antrenat FCSB între decembrie 2018 și iunie 2019. A pierdut un singur meci, dar echipa s-a clasat pe locul doi în play-off-ul Ligii 1, după CFR Cluj.

Flavius Stoican a plecat de la Poli Iași după un mandat de doi ani. Moldovenii s-au clasat pe locul 8 în acest sezon.

Încă nu am semnat niciun contract. Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc cu domnul primar, am avut o discuţie şi vom vedea. Astăzi se decide dacă se semnează sau nu. Principala mea teamă este cea a bugetului. Nu cred că nici Teja şi nici Stoican nu sunt magi care să facă minuni. Minuni nu se pot face şi ai nevoie de detaliile şi de factorii care sunt aproape de fenomenul sportiv şi de performanţă. Ceea ce înseamnă buget, ceea ce înseamnă jucători şi toate condiţiile necesare„, a spus Mihai Teja pentru Telekom Sport.

De-a lungul carierei, Mihai Teja a mai pregătit echipele Universitatea Cluj, Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaş şi naţionala de tineret a României.