Mihai Teja, despre performanță la FCSB: ”Nu există antrenor cu o baghetă magică. Klopp și Guardiola au avut nevoie și ei de câțiva ani”

Arena Națională va găzdui duminică, 24 februarie, derby-ul etapei a 25-a dintre FCSB și Universitatea Craiova. Mihai Teja a susținut conferința de presă pentru meciul cu formația din Bănie.

Antrenorul FCSB a explicat că performanța se face în timp. Mihai Teja este de părere că formația din Capitală are mult de muncit pentru a realiza meciuri foarte bune. Tehnicianul formației roș-albastre a discutat și despre abritraj și a comentat declarația lui Devis Mangia, care a spus că: ”Cei de la FCSB sunt precum cei de la Juventus, se plâng de arbitraj.”

”Mai este mult de muncă. Nu cred că există un antrenor cu o baghetă magică. Mi-aş dori să am rețeta respectivă, dar nu o am. Nu este ușor dintr-o dată să câștigi cu 2-0, 3-0. Klopp a avut nevoie de 2 ani la Liverpool, Guardiola la fel la City. Mi-aș dori să jăcăm extraordiar dintr-o dată. Echipa se schimbă de la un meci la altul. Am discutat cu băieții. Vrem să fim echilibrați, să facem pași pentru performanță. Arbitrajul nu va conta când vom deveni mai puternici. (n.r. declarația lui Devis Mangia) E părerea dânsului. Nu cred că suntem avantajați, din contră.

Va veni foarte multă lume care ne va susţine. Am simţit la fiecare meci. Suporterii sunt lângă noi, sunt sigur că mâine vom avea şi noi un sprijin important din partea lor. Noi vrem să fim mai buni decât ei.” a declarat Mihai Teja la conferința de presă.

teja fcsb

Ambele formații se află la egalitate de puncte, 45, iar distanța față de liderul CFR Cluj este de 3 puncte.