Mihai Teja are deja un favorit la FCSB! ”Mi-a spus că-i place foarte mult de el”

Gigi Becali a dezvăluit ce jucător preferă noul antrenor de la FCSB, Mihai Teja, și ce îmbunătățiri vrea acesta să aducă la formația roș-albastră.

Mihai Teja a preluat formația din Capitală la 6 puncte în spatele CFR-ului. Titlul este prioritar pentru echipă, iar tehnicianul încearcă să rezolve ”problemele” formației roș-albastre. Gigi Becali a explicat faptul că antrenorul vrea să îi vadă pe jucători într-o formă maximă. Acesta are și un favorit, pe Raul Rusescu!

”Dacă nu-l mai luăm pe Fortes, atunci nu voi trece la planul de rezervă, pentru că nu avem așa ceva. De ce nu avem? Simplu, pentru că Teja mi-a spus că-i place foarte mult de Rusescu, care se pliază foarte bine pe jocul de combinație. De altfel, aici lucrează cel mai mult Teja.

teja si gigi becali

Cum spuneam, ecourile sunt foarte optimiste. MM mi-a spus că asta vrea să facă Teja, să creeze mișcarea jucătorilor în teren, pentru că înainte nu se mișcau. De ce nu făceau asta și la Dică? Nu știu. Știu că ne-a dominat Mediașul în 10, ne-a egalat Botoșaniul de la 2-0, ne-a bătut Chiajna, ce pretenții să mai ai la Liga Campionilor? Ei, la asta lucrează Teja, la unghiurile de pasare, posesia, trasee de joc. Păi, dacă nu faci 7-8 pase la o fază înseamnă că nu te miști pe teren.” a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Primul meci oficial al lui Mihai Teja în calitate de antrenor la FCSB va fi în februarie, la Dunărea Călărași!