Mihai Teja a dat cărțile pe față! Ce relație avea cu Gigi Becali și ce părere are despre FCSB

mih-teja

Mihai Teja, fostul antrenor al FCSB, a dat cărțile pe față și a vorbit despre relația pe care o avea cu Gigi Becali la FCSB.

Teja a fost dat afară de Gigi Becali după ce a ratat titlul, însă tehnicianul nu îi poartă pică patronului FCSB. Actualul antrenor al celor de la Poli Iași îi mulțumește finanțatorului roș-albaștrilor pentru că l-a lăsat să își îndeplineasă un vis: să devină antrenor la clubul din Capitală.

”Nu, nu, de o sută de ori nu! Am o relație bună cu dânsul, mă sună, vorbim, îl sun, vorbim. Facem parte din aceeași etnie, suntem aromâni, niciodată n-o să mă supăr pe dânsul și cred că nici dumnealui pe mine.

Eu îi mulțumesc că mi-a oferit șansa să antrenez Steaua, a fost visul meu din copilărie, am și jucat acolo, asta-mi doream de mic. Eu zic așa: a fost o experiență bună ceea ce mi s-a întâmplat în prima parte din 2019” a declarat Mihai Teja într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

FCSB a câștigat un singur meci în Liga 1, iar roș-albaștrii se află la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Întrebat despre situația fostei sale echipe, Teja a explicat că îi este greu: ”Mă doare să văd toate echipele, și Dinamo, și FCSB, și U Cluj, și Petrolul, toate echipele de tradiție, aș vrea să le văd pe toate mai sus, să se bată la campionat.” a mai spus fostul tehnician pentru sursa citată.

mihai teja poli iasi

Citește și Gigi Becali șochează: ”O să dau FCSB cu 200 de milioane de euro”