Mihai Stoichiță nu are emoții! “Câștigăm în Armenia, puneți la pariuri!”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF nu are emoții pentru următorul meci al României contra Armeniei.

Echipa națională a României a pierdut meciul din preliminariile Campionatului Mondial, disputat la Bucureşti, contra Germaniei, scor 0-1.

Singurul gol al partidei dintre România şi Germania, disputată pe Arena Naţională, a fost marcat de către Serge Gnabry, în minutul 17, din pasa venită în faţa porţii de la Havertz.

Mihai Stoichiță, oficialul Federației Române de Fotbal i-a plăcut cum a arătat România în meciul cu Germania de pe Arena Națională. Acesta că consideră că echipa națională pregătită de selecționerul Mirel Rădoi va câștiga sigur contra Armeniei.

mihai stoichita
Mihai Stoichiță

“Meciul putea să aibă o turnură mai neplăcută pentru noi, mie mi-a plăcut organizarea de joc a României, agresiv și la sfârșit se putea transforma într-un meci egal. Câștigăm în Armenia, puneți la pariuri.

apararea radoi scaled
Sursa foto: Stefan Constantin/dpa/ Profimedia Images

Se poate mira oricine de orice formula, se miră unii și de formula lui Pitagora, a lui Einstein, de ce să te miri de cea a lui Rădoi. Am avut trei ocazii de gol, Pușcaș, Stanciu…

Stanciu scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Senzația pe care o am eu e că trebuie să îi ajungem pe nemți, să ne organizăm și să creștem jucători cum o fac ei.  Am pierdut frumos” a declarat Mihai Stoichiță după meciul de pe Arena Națională.

Armenia a câștigat contra reprezentativei a Islandei, scor, 2-0. Ambele goluri ale partidei au fost înscrise în repriza a doua, de către Tigran Barseghyan, mijlocașul legitimat la Astana, în minutul 53, și Khoren Bayramyan, fotbalistul lui Rostov, în minutul 74.

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi naţionala condusă de Mirel Rădoi

  1. Germania – 6 puncte
  2. Armenia – 6 puncte
  3. Macedonia de Nord – 3 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 0 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte

Citește și Dilemă națională! “Nu prea ai pe cine să schimbi pentru meciul cu Armenia”