EXCLUSIV VIDEO | Mihai Stoichiță, demolat de un fost conducător de club: ”A devenit un bufon al ,,regelui” Burleanu”

Răzvan Burleanu a devenit preşedinte la FRF în anul 2014, când a câştigat alegerile la care ar fi trebuit să ia parte şi Gică Popescu.

La ceva timp după ce a fost instalat în funcţie şi a preluat destinele fotbalului românesc, în anul 2017 Burleanu l-a adus la Federaţie pe Mihai Stoichiţă, care şi în prezent deţine funcţia de director tehnic al FRF.

razvan burleanu mihai stoichita

Marcel Puşcaş, fost internaţional, spune că Burleanu l-a adus pe Mihai Stoichiţă la FRF pentru a-i pasa din responsabilităţi. Fostul fotbalist mai declară că Stoichiţă a devenit un ,,bufon” al preşedintelui Federaţiei.

,,Este grav că s-a ajuns aici, cred că lucrurile sunt iremediabile, doar instituţiile statului mai pot rezolva ceva, în urma unui control ANAF, în urma unei autosesizări. E păcat că de 7 ani de zile se fac experimente pe spatele echipei naţionalei de fotbal a românilor. O instituţie, o echipă pentru care oamenii au ieşit în stradă. Faptul că ei nu au avut experienţă, Burleanu, s-a înconjurat la fel de oameni lipsiţi de experienţă.

marcel puscas

Lipsa de experienţă duce la experimente, pentru că tu nu ai trăit acele sentimente, nu ai condus o instituţie, nu te-ai confruntat cu situaţii şi bâjbâi în a găsi soluţiile. Nu a fost o zi în ultimii 7 ani de zile în care Burleanu să nu lucreze electoral, începând de la sloganele aruncate în media, ‘Luptăm îmreună, suntem fericiţi împreună’. Toate au un substrat direct şi subliminal care se duce la ţăranul ăla şef de echipă în comuna cutare.

Tot ce se întâmplă este electoral! Inclusiv venirea lui Rădoi este electorală, pentru că voia să demonstreze că se înconjoară de noua generaţie de fotbalişti, de viitorul fotbalului românesc. Este electoral prin numirea lui Stoichiţă, pentru că a vrut să paseze vulnerabilitatea. A devenit un bufon al ”regelui” Burleanu. Toate competiţiile sunt făcute cu iz şi scop electoral, numirile arbitrilor. Un AJF-ist primeşte 2.200 de lei pe două meciuri.’‘, a declarat Marcel Puşcaş, pentru Realitatea Plus, la Culisele Statului Paralel.

Citeşte şi EXCLUSIV | Afirmație fără perdea în direct la TV: ,,Nu sunt înregistrați pe teritoriul României. Mergeţi la Burleanu să vă pună în legalitate”