Mihai Stoica și-a pierdut răbdarea în cazul Rusescu! Vezi ce ULTIMATUM i-a dat

Mihai Stoica, 53 de ani, directorul sportiv al FCSB, a declarat, joi, că meciul cu Rudar Velenje nu poate reprezenta un test pentru vicecampioana României, deoarece adeversarul a fost unul foarte slab.

”În opinia mea, acest meci nu are nicio relevanţă deoarece adversarul a fost modest, a fost undeva la nivelul ligii secunde la noi. Golurile au fost foarte frumoase, atitudinea a fost excelentă, numai că adversarul a fost slab. Nu ştim exact cum suntem la momentul acesta. Ceea ce este deranjant este faptul că am primit nouă cartonaşe galbene în această dublă. Cartonaşele galbene se contabilizează, este un viciu de regulament, pentru că sunt echipe care vin şi joacă direct în play-off, iar noi strângem din greu cartonaşe galbene.

Rudar FCSB

Sper ca jucătorii importanţi să nu acumuleze trei pentru că vor fi suspendaţi. A fost o mare explozie de bucurie pe bancă la golul lui Moruţan, pentru că tocmai spuneam că m-aş bucura să marcheze ca să spargă gheaţa şi să capete încredere, pentru că este un copil foarte muncitor şi foarte cuminte, asta-i lipsea.

Citește și Nicolae Dică, rezervat după calificarea la scor cu Rudar: „Trebuie să ținem cont și de adversar”

Golul e senzaţional, ceea ce a făcut Moruţan la golul ăsta poate să facă împotriva oricărui adversar. Dar nu trebuie să ne entuziasmăm, pentru că o să întâlnim un adversar mult mai valoros decât Rudar, Hajduk, Viorel Tănase a fost la Sofia să vadă meciul cu Slavia Sofia. Vrem să mergem mai departe, nu vrem să ne gândim că va fi al doilea an fără FCSB în grupe”, a declarat Mihai Stoica la Pro X.

”Îl așteptăm pe Rusescu să vină cât mai repede!”

Oficialul roș-albaștrilor a declarat că așteaptă un răspuns cât mai rapid din partea atacantului Raul Rusescu, în ceea ce privește transferul său la FCSB. De asemenea, MM Stoica a dezvăluit că transferul lui Cristian Lopez nu mai este de actualitate:

“S-a discutat cu Rusescu dacă vrea să vină. A avut nişte probleme acolo, îl aşteptăm cât mai repede, orice zi pierdută e o problemă şi pentru noi şi pentru el. În rest, nu suntem în discuţii cu niciun atacant. Au fost discuţii cu Cristian Lopez, a refuzat oferta noastră, am înţeles de la colaboratorii mei că agentul lui ne-ar fi căutat, dar din punctul nostru de vedere este tardiv. Din moment ce a refuzat o ofertă nu mai are sens să mai sune că nu are de ce”, a spus Stoica pentru sursa citată.

rusescu
foto: eusunt12.ro