Clubul saudit Al Shabab a anunțat că mijlocașul român Constantin Budescu a fost transferat de la FCSB și a semnat un contract pe o perioadă de trei ani cu echipa antrenată de către Marius Șumudică, însă directorul sportiv al vicecampioanei, Mihai Stoica, încă mai speră ca transferul să pice pe ultima sută de metri.

Deși, FCSB a plecat în al doilea cantonament al verii fără Budescu, Mihai Stoica încă mai speră ca gruparea roș-albastră să se poată baza și din sezonul viitor pe serviciile lui ”Budi”. MM Stoica consideră că transferul românului nu e o certitudine până în momentul când actele vor fi semnate de ambele părți:

Citește și Mesajul incredibil pe care Budescu l-a primit de la Săpunaru după ce a plecat de la FCSB

Haideţi să vedem, deocamdata Budescu nu a semnat. Am vorbit aseară cu el, încă nu primise contractul. Bine, dacă oamenii sunt serioşi, nu se pune problema să nu plece, dar cine ştie… Al Shabab a mai pus pe site că antrenor este Rene Weiler, m-am uitat la noul antrenor şi nu seamănă deloc cu Rene Weiler”, a declarat Mihai Stoica la plecarea în Olanda.

Constantin Budescu (29 de ani) va avea un salariu de un milion de euro pe an în Arabia Saudită, iar FCSB va primi 2,5 milioane de euro.

Atacantul a reușit 13 goluri și 12 pase decisive în cele 37 de meciuri jucate pentru FCSB în sezonul trecut.