RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mihai Stoica, impresionat de gesturile umanitare ale lui Chiricheş şi Stanciu: ,,Nu pot să nu vă arăt cine este Vlad! Mulţumesc, Nicule”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a rămas profun emoşţionat de gesturile făcute de doi foşti fotbalişţi ai echipei lui Gigi Becali.

Vlad Chiricheş şi Nicolae Stanciu, doi dintre cei mai în formă internaţionali, au luat parte la o cauză umanitară care este susţinută de Mihai Stoica.

chiriches stanciu

Căpitanul naţionalei a donat suma de 1.000 de euro, iar Stoica a rămas surprins când a văzut suma atât de repede în cont, după ce doar îl rugase pe Chiricheş să distribuie postarea sa către jucătorii echipei naţionale.

,,Știu că nu-i va pica bine, dar nu pot să nu vă arăt cine este Vlad Chiricheș. 5 minute după ce l-am rugat să pună link-ul pe grupul jucătorilor de la echipa națională, am verificat donațiile., a scris apoi Mihai Stoica, pe Facebook.

mihai stoica fcsb profimedia 0349536858 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Chiricheş a fost un exemplu pentru colegii de la naţională, iar apoi Nicolae Stanciu a donat şi el aceeaşi sumă de bani pentru cazul lui George Cristian Tănase, diagnosticat cu cancer.

,,După gestul deosebit al căpitanului naționalei, a urmat un alt gest superb, al unuia dintre cei mai în formă fotbaliști din Europa.

profimedia 0483583428 scaled
Sursa foto: Credit- Carlos Sanchez Martinez/Icon Sportswire, Profimedia Images

Îți mulțumesc din inimă, Nicule, în numele celui căruia – fără să-l cunoști – îi acorzi un sprijin substanțial.
 
Respect, Nicolae Stanciu! Hai, România!., a mai scris apoi Mihai Stoica, pe Facebook.

Vlad Chiricheş şi Nicolae Stanciu se află în acest moment în cantonamentul echipei naţionale, acolo un de se pregătesc pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial.

stanciu

Citește și Problema României înaintea debutului în campania de calificare: “Va conta lipsa lui!”

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare