Mihai Stoica nu mai are nicio funcție oficială, dar continuă să fie ținta atacurilor unor vechi rivali pe filiera Steaua/FCSB. Florin Prunea, președintele de la Dinamo, l-a contrat pe MM pentru comentariile făcute despre situația financiară a ‘câinilor roșii’.

Fanii lui Dinamo încearcă să ajute cu bani echipa prin intermediul programului „Doar Dinamo București”, după ce Ionuț Negoiță a anunțat că vinde clubul în cel mai scurt timp.

MM Stoica nu s-a putut abţine şi i-a ironizat pe ‘alb-roşii’ după ce a fost anunţat preţul pentru care s-ar vinde gruparea din Ştefan cel Mare.

Mihai Stoica încearcă să iasă cu ceva în relief, rămânând fără serviciu. Vrea să își mai umfle mușchii. Nu e cutremur la echipă, atmosfera e bună, suntem liniștiți, avem condiții foarte bune.

Mâine se achită drepturile financiare aferente lunii august și mai rămâne o singură lună restantă. Incluzând bonusuri, ce au prin contract, chirii. Dinamo este un club curat, față de alții. La alte cluburi sunt neplătiți de 4-5 luni și nu mai comentează nimeni„, a spus Florin Prunea.

CITEȘTE ȘI -> Câți bani au strâns fanii lui Dinamo prin Programul DDB. Care este obiectivul final