Mihai Stoica a lămurit situația privind transferul lui Zahovic la FCSB. “Mi-au atras atenția cifrele lui”

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a declarat că nu a existat nicio discuție privind transferul atacantului sloven Luka Zahovic de la Maribor. Recent, Gigi Becali a anunțat că vrea să-l aducă împrumut pe Zahovic, cu opțiune de cumpărare.

Luka Zahovic (22 de ani) a marcat 18 goluri în 25 de meciuri jucate în sezonul trecut pentru Maribor.

zahovic

Eram în cantonament, m-a sunat Gigi și i-am zis că urmăresc un jucător, Luka Zahovic. Am urmărit parcursul lui și mi-au atras atenția cifrele lui. I-am zis lui Gigi că nu avem cum să-l luăm, pentru că, în opinia mea, Luka Zahovic este pregătit să joace în Seria A sau în Bundesliga. Este de o treaptă superioară campionatului nostru. Dar ca profil s-ar potrivi foarte bine la noi. Nici măcar n-am discutat pentru Zahovic. Nu se pune problema să se facă o ofertă pentru Zahovic, pentru că nu suntem pregătiți, iar jucătorul probabil că are pretenții pe care n-am putea să le satisfacem“, a spus Stoica în cadrul unei conferințe de presă.

Acum câteva zile, Gigi Becali a declarat că nu dorește să plătească o sumă mare pentru atacantul sloven, înainte de a fi convins de valoarea acestui jucător. 

Zvonko Milojkovic, impresarul lui Luka Zahovic, a anunțat că discuțiile pentru transferul atacantului sunt într-un impas, întrucât varianta împrumutului nu este acceptabilă.