Mihai Stoica a declanșat războiul împotriva CFR-ului! Arbitrajul e ‘mărul discordiei’

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, s-a revoltat după arbitrajul din partida CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș. MM consideră că eliminarea lui Trif și penalty-ul din minutul 90+3 au fost acordate în mod eronat de către arbitrul Radu Petrescu.

A fost 2-2 la Cluj-Napoca, după ce Gaz Metan a condus cu 2-0. Omrani (43′, 87′) a marcat pentru gazde, iar Ely Fernandes (12′) şi Ivanov (31′) au semnat reușitele oaspeților.

Răzvan Trif a fost eliminat de la medieșeni în minutul 64, iar clujenii au primit un penalty în minutul 90+3, ratat de Emmanuel Culio.

Petrescu-CFR (episod 1 – video). Eliminarea lui Trif și penalty în ultima fază a meciului cu Mediaș (episoadele 2 și 3), pistoale cu apă. Apă plată“, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Oficialul roș-albaștrilor a amintit un moment controversat din 2011, cu arbitrul Radu Petrescu și CFR Cluj în prim plan. Într-un meci Voința Sibiu – CFR, portarul clujenilor, portughezul Beto, a simulat grosolan, iar arbitrul a anulat un gol valabil marcat de către sibieni.

CFR Cluj, campioana en titre, are o singură înfrângere în acest sezon (în luna septembrie, cu Viitorul) și are un avans de 6 puncte față de FCSB în fruntea clasamentului din Liga 1.

cfr clasament