RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mihai Rotaru negociază cu noul antrenor chiar în aceste momente! Ultimele detalii despre tratativele celor doi

CSU Craiova a anunțat zilele trecute despărțirea de antrenorul principal din ultima perioadă, Corneliu Papură, astfel că în acest moment oltenii sunt pregătiți de interimarul, Dragoș Bon!

După ce a declarat în urmă cu puțin timp care sunt criteriile pe baza cărora va alege noul antrenor al echipei sale, patronul Mihai Rotaru se pare că s-a decis. Finanțatorul oltenilor a avut o listă cu mai multe nume din care a trebuit să își aleagă doar unul singur, iar noul tehnician al “juveților” este o reală surpriză pentru fotbalul românesc.

Potrivit informațiior venite din partea GSP, patronul oltenilor negociază chiar în aceste momente cu spaniolul Paco Jemez, tehnician care ar fi pe placul conducătorului din Bănie. Antrenorul iberic în vârstă de 50 de ani este liber de angajament în aceste momente, după despărțirea de Rayo Vallecano, din vara anului trecut.

paco jemez

Tratativele dintre cei doi se pare că sunt unele extrem de disputate, din cauza pretențiilor financiare pe care le solicită Jemez. Mihai Rotaru este dispus să ofere maximum 14.000 euro lunar, în timp ce ibericul solicită peste 20.000 de euro, o sumă considerată mult prea mare de finanțatorul oltenilor.

Conform ultimelor date, pentru Jemez ar mai fi un impediment ce stă în fața preluării Craiovei. Spaniolul nu ar fi foarte încântat să vină într-un campionat pe care nu îl cunoaște și nici nu îi surâde ideea de a prelua o echipă în plin sezon.

RSD Alcala, Cordoba CF, FC Cartagena, UD Las Palmas, Rayo Vallecano, Granada CF și Cruz Azul sunt echipele pe care Paco Jemez le-a pregătit de-a lungul carierei sale de antrenor profesionist.

Citește și Organizatorii au anunțat când se joacă partida Halep-Alexandrova! Meciul a fost reprogramat din cauza COVID-19

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare