RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mihai Popa, omul meciului în Gruia! Portarul de 20 de ani al Astrei a blocat campioana

CFR Cluj putea urca pe primul loc cu o victorie în meciul cu Astra, însă campioana a obţinut doar o remiză. Portarul oaspeţilor, Mihai Popa, a fost omul meciului din Gruia.

Mihai Popa a avut cinci parade senzaţionale în meciul cu CFR Cluj, iar Astra a plecat cu un punct mare din Gruia după remiza, scor 1-1, obţinută.

Portarul în vârstă de 20 de ani a fost titular în condiţiile în care Lazar este accidentat.

“Cred că am meritat acest punct, poate meritam şi mai mult. Dacă eram atenţi luam cele trei puncte. Lazar este un portar foarte bun şi îl aşteptăm alături de noi, vom vedea mai departe. M-am simţit foarte bine, toată lumea m-a încurajat, mi-a zis să mă bucur de fotbal, să fiu atent şi să mergem mai departe” – a explicat portarul Astrei la finalul jocului.

Format la Academia Hagi, Popa a mai jucat la Farul şi Rapid. În Giuleşti a fost sub formă de împrumut de la Astra.

Popa este portarul care a apărat poarta Rapidului în playoff-ul pentru promovare din Liga 2 în sezonul trecut. El a fost în poartă la meciul de pomină cu Petrolul, atunci când ploieştenii au ratat o lovitură de la unsprezece metri repetată de trei ori. Popa a parat primele două execuţii şi a fost eliminat pentru proteste atunci când arbitrul a decis repetarea şi a treia oară.

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare