Mihai Pintilii trebuie să primească o sumă imensă de la Al Hilal

Mihai Pintilii, mijlocașul FCSB-ului, își va recupera drepturile salariale de la Al Hilal, la patru ani de la încetarea contractului cu formația saudită. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis că Pintilii trebuie să primească două milioane de euro.

TAS a respins apelul celor de la Al Hilal, din septembrie anul trecut, iar Pintilii va primi două milioane de euro. În plus, Al Hilal trebuie să achite toate cheltuielile de judecată.

Anamaria Prodan, agentul jucătorului, a fost martor în cadrul procesului de la Lausanne. Mihai Pintilii a fost reprezentat de către avocații Dan Idita și Alexandre Zen Ruffinen.

Mihai Pintilii (33 de ani) a fost transferat de Al Hilal în vara lui 2014, când FCSB a primit 2,4 milioane de euro în schimbul său. Mijlocașul și-a reziliat contractul cu saudiții după un an. Ulterior, internaţionalul român a depus o plângere la FIFA pentru plata obligațiilor salariale.

În această vară, Mihai Pintilii și-a prelungit contractul cu FCSB, iar noul angajament este valabil până în vara anului 2020. În plus, a fost introdusă o clauză specială conform căreia Pintilii va rămâne în cadrul clubului după ce își va încheia cariera de jucător.

Spynews.ro