RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mihai Iosif se așteaptă să fie schimbat: „Astăzi sunt antrenorul Rapidului, mâine nu știu”

Mihai Iosif, antrenorul interimar de la Rapid, instalat după demiterea lui Adrian Iencsi, se așteaptă ca la echipa giuleșteană să fie numit un nou tehnician, iar el să revină la echipa a doua.

Astăzi sunt antrenorul Rapidului, mâine nu știu. Așa cum am anunțat de prima oară, eu am fost pus într-o perioadă în care Rapidul nu mai avea antrenor și s-a spus că se caută un antrenor, acesta poate fi găsit azi, mâine, poimâine, nu știu. Șansa mi s-a dat, asta este viața, în general, a celor de la echipa a doua.

mihai iosif

Meciul cu U Cluj este foarte dificil și foarte important, pentru că ajungem în zona play-off-ului, daca îl câștigăm. Îl pregătesc cu calm. În ultimele două săptamani am vazut o îmbunătățire a grupului. Cred că Nicolae Grigore este o varianta bună și el. Că antrenez Rapidul este o bucurie, chiar dacă majoritatea antrenorilor vin cand lucrurile merg bine. Eu sigur am venit într-un moment, cel puțin, dificil”, a declarat Mihai Iosif, la Pro Sport.

După zece meciuri disputate în Liga a 2-a, Rapid ocupă locul 12, cu 16 puncte.

Citește și – UEFA a decis rezultatul meciului anulat dintre România și Norvegia! De ce trebuie să câștigăm cu Irlanda de Nord

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare