RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mihai Costea este foarte aproape de o revenire în Liga 1! Cu ce echipă se pregătește fosta „perlă” a lui Gigi Becali

Rămas liber de contract după ultima aventură în țările arabe, Mihai Costea este din ce în ce mai aproape să se întoarcă în Liga 1!

Mihai Costea (32 de ani) este foarte aproape să semneze formația Chindia Tărgoviște! Antrenorul echipei, Emil Săndoi, l-a folosit pe atacant în meciul amical de ieri, contra Academicii Clinceni (1-1), partidă de pregătire programată în pauza competițională cauzată de meciurile naționalei.

emil-săndoi-chindia-târgoviște

După meci, Emil Săndoi a vorbit despre posibilitatea ca Mihai Costea să ajungă sub comanda sa.

Nu am mai lucrat de mult timp cu Mihai, de la naționala de tineret, însă l-am mai urmărit la Craiova. El mi-a spus că are unele discuții cu formații din Golf, e adevărat că este în urmă cu pregătirea, o să vedem ce se întâmplă în perioada viitoare, ce vrea și el și o să luăm o decizie. Îmi aduc aminte că Mihai avea calități deosebite și poate fi un câștig, meciul cu cei de la Clinceni nu poate fi edificator, chiar mi-a zis că nu este pus la punct din punct de vedere fizic.”, a declarat Emil Săndoi pentru Pro Sport.

150.000 de euro este cota de transfer a atacantului pe care Gigi Becali spera să îl vândă cu zeci de milioane de euro, în perioada când acesta evolua pentru formația roș-albastră.

De-alungul carierei, Mihai Costea a mai evoluat pentru echipe precum FC Universitatea Craiova, Steaua București, FC Voluntari, Ittihad Kalba, Fujairah SC și Al-Arabi.

Citește și VIDEO | Bătaie generală după FC U Craiova-Rapid! Imagini cu puternic impact emoțional

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare