Mihaela Buzărnescu, mulțumită de atitudinea ei! “Nu am multe să-mi reproșez”

Mihaela Buzărnescu (locul 30 WTA) a fost învinsă de către Caroline Garcia (21 WTA), scor 3-6, 3-6, în semifinalele Fed Cup. Românca a recunoscut că a greșit din punct de vedere tactic în debutul partidei, dar a subliniat că atitudinea ei a fost una corectă.

Statistica arată că Mihaela nu a prins o zi bună la serviciu și a comis mai multe erori neforțate decât franțuzoaica (35-25).

Îmi pare foarte rău pentru acest meci. Am fost foarte motivată și m-am simțit bine încă de la început. (Garcia) a fost solidă cap-coadă. A fost foarte greu să iau inițiativa. Tactica pe care mi-am propus-o și speram că va fi posibilă nu s-a putut face și a trebuit să o schimb. Regret că nu am reușit să atac mai mult serviciul ei al doilea.

Putea să fie 5-2 scorul pentru mine în primul set, am fost foarte aproape. Am fost tot timpul aproape, marea majoritate a meciului, dar parcă nu se lega jocul la un moment dat. De asta îmi pare foarte rău. Am dat tot ce-am putut și am luptat până la ultima minge, chiar dacă în ultimele două game-uri nu am luat niciun punct.

Nu am multe să-mi reproșez astăzi, pentru că am simțit că am luptat. Nu este ușor să joci cu Garcia. Le mulțumesc tuturor suporterilor care au venit să ne susțină, i-am simțit tare mult. Îmi pare rău că nu am reușit să aduc punctul, dar simt că sunt pe drumul cel bun. A fost incredibilă atmosferă, i-am dominat. Tot respectul pentru ei“, a spus Mihaela Buzărnescu la DigiSport.

Deși pot apărea schimbări în privința jucătoarelor alese, duminică sunt programate, de la ora 14:00, următoarele meciuri:

Caroline Garcia – Simona Halep;

Kristina Mladenovic – Mihaela Buzărnescu;

Caroline Garcia/Kristina Mladenovic – Irina Begu/Monica Niculescu.