Dublul format din Mihaela Buzărnescu și britanica Heather Watson s-a calificat în semifinalele turneului pe iarbă de la Nottingham, Marea Britanie, după ce a câștigat meciul cu perechea Priscilla Hon/Dalila Jakupovic (Australia/Slovenia), scor 7-6 (2), 6-3. 

Partida a durat o oră și 25 de minute. În primul set, Buzărnescu și Watson au condus cu 4-1, dar s-a ajuns în tiebreak, unde cele două s-au impus clar, scor 7-2. În actul secund, Mihaela și Heather s-au distanțat la 4-0, dar au avut emoții pe final, când Hon și Jakupovic au servit pentru a se apropia la un singur game.

Buzărnescu și Watson au servit slab, au comis 5 duble greșeli și au cedat serviciul de trei ori. Totuși, românca și britanica au reușit cinci break-uri.

În semifinale la Nottingham, Mihaela Buzărnescu și Heather Watson sunt favorite în fața perechii Lizette Cabrera/Irina Falconi (Australia/SUA).

Mihaela Buzărnescu (30 de ani) se află la cea mai bună clasare din carieră atât la simplu (locul 30 WTA), cât și la dublu (locul 41 WTA). 

În sferturile de finală ale întrecerii de simplu de la Nottingham, Buzărnescu va juca vineri împotriva japonezei Naomi Osaka (locul 18 WTA).