”Messi” și ”Ansu Fati” de FCSB! Gigi Becali: ”Se naște unul ca el la 30, 40, 50 de ani”

gigi

FCSB este lider în Liga 1 și visează la primul titlu după șase ani. Doi dintre oamenii de bază din această campanie au fost ridicați în slăvi de patronul Gigi Becali.

Olimpiu Moruțan (21 ani) și Octavian Popescu (18 ani) sunt următoarele două ”tunuri” pe care patronul roș-albaștrilor este sigur că le va da pe piața transferurilor.

gigi becali 2

Mijlocașul venit de la Botoșani a fost comparat cu Leo Messi, sextuplul câștigător al Balonului de Aur. Gigi Becali a afirmat că jucătorul lui valorează un sfert din starul argentinian.

Îl am pe un sfert de Messi, pe Moruţan, ăla e stilul lui. Ca Messi nu există, nu se va mai naşte niciodată. El este maximum, nu se poate ce face el. Spune lumea, ba Pele, ba Maradona. El e cât Pele, Maradona şi Ronaldo la un loc, părerea mea”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

morutan 2

Însă, ”perla” echipei este Octavian Popescu, jucător pe care patronul de la FCSB a spus că este mai valoros decât puștiul-minune de la Barcelona, Ansu Fati. Totodată, Gigi Becali dă asigurări că va da lovitura pe piața transferurilor cu ”perla” sa, adică 100 milioane euro.

“Eu am jucători de valoare. Sunt tineri încă, dar dacă mai trece un an peste aştia… Ce? Ansu Fati este mai bun ca Tavi Popescu? Nu cred că este! Viitorul va demonstra că Tavi Popescu va fi mai valoare a Europei decât Fati. Fati e sub Tavi Popescu. O să vedeţi.

Octavian Popescu

Tavi Popescu la ora asta este mai tare decât Man și Coman. E jucător de geniu, fenomen. Spuneam de Messi și Neymar că joacă îngerii, că e imposibil ca omul să joace așa.

Așa și cu Tavi Popescu, joacă îngerii pentru el. E jucător care nu se mișcă fără 100 de milioane de euro. Știți de ce? Pentru că se naște unul ca el la 30, 40, 50 de ani”, a povestit pentru aceeași sursă, Gigi Becali, despre mijlocașul din curtea sa.

Ultimul tun financiar dat de patronul FCSB este Dennis Man, fotbalist pe care a obținut 13 milioane euro în această iarnă, după transferul la Parma.

CITEȘTE ȘI –>> Dennis Man, un mare minus pentru FCSB în acest moment: ,,E destul de evident, era principalul marcator al echipei”