FC Barcelona s-a impus în deplasarea din Olanda contra lui PSV Eindhoven cu scorul de 2-1. Pentru catalani au punctat Leo Messi și Gerard Pique, iar pentru olandezi Luuk de Jong.

Echipa lui Ernesto Valverde va termina pe primul loc în grupa B și este calificată în șaisprezecimile Ligii Campionilor.

După meci, la conferința de presă, căpitanul Leo Messi(31 ani) a făcut o declarație prin care în mod indirect l-a făcut pe colegul său Pique(31 ani) mincinos. După ce în meciul tur Barca s-a impus cu 4-0, internaționalul spaniol a marcat un gol deviat dintr-o lovitură liberă. ”A fost o fază repetată. Am exersat-o de o grămadă de ori și a ieșit perfect.” a declarat Pique după meci.

La interviul de aseară, pe care l-a acordat jurnaliștilor, Messi a declarat că ”Nu a fost repetată. Asta este o minciună! A fost o lovitură liberă bătută slab. Pique a fost acolo la momentul potrivit și mingea a deviat în poartă.” Astfel fiind spuse, internaționalul argentinian l-a făcut mincinos în mod indirect pe fundașul campioanei Spaniei.

180 de milioane de euro este valoarea de piață a lui Messi, potrivit transfermarkt.com. Acesta a doborât seara trecută recordul deținut de Cristiano Ronaldo și a devenit primul jucător care a marcat 106 goluri pentru un singur club în Liga Campionilor.