Revenirea lui Neymar la Barcelona pare o chestiune de timp, chiar dacă brazilianul a ratat transferul pentru care a insistat în această vară.

Rămas la PSG, dar intrat în dizgraţia suporterilor parizieni, Neymar visează în continuare la o întoarcere în Catalunia. Iar cel mai mare susţinător al mutării este chiar Leo Messi.

Jurnaliştii de la France Football, publicaţia care decernează anual Balonul de Aur, au aflat despre o convorbire telefonică între Messi şi Neymar, chiar după eliminarea Barcelonei în semifinalele UEFA Champions League, cu Liverpool.

„Vreau să vii înapoi. În doi ani eu voi pleca, iar tu vei prelua ştafeta. Doar împreună putem câştiga Champions League” – i-ar fi transmis Messi lui Neymar, potrivit jurnaliştilor de la France Football.

Barcelona a câştigat ultima oară trofeul în 2015, cu trio-ul Messi, Suarez, Neymar în rolul principal. Brazilianul a plecat însă în 2017 la PSG, care a plătit o sumă record de 222 de milioane de euro. Neymar şi-a dorit să fie omul de bază al proiectului ambiţios de la PSG, însă rezultatele pe plan european au întârziat să apară la Paris.

În vară, Neymar a forţat o revenire la Barcelona, însă cele două cluburi nu au căzut de acord, iar brazilianul a fost nevoit să revină la antrenamente odată cu startul pregătirii de vară.

La Barcelona, Neymar a evoluat între 2013 şi 2017 şi a marcat 105 goluri pentru catalani în toate competiţiile.