RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mesajul transmis după blocarea transferului lui Bani: „Nu există nicio strategie”

După ce au aflat de dorința conducerii clubului din Ștefan cel Mare de a se debarasa de Ahmed Bani, suporterii „câinilor” au intervenit. 

Și au oprit transferul său la FC Voluntari. Doar că mișcarea nu va veni în spijinul fotbalistului este de părere fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, Gabi Răduță.

„Nu m-a surprins cu nimic, dar nu cred ca a fost rea-intenţie, ci naivitate. Copiii n-au fost niciodată prioritatea clubului. Nu ştiu dacă e bine pentru Bani că a fost blocat de Dinamo.

Ion Gheorghe nu avea această ascensiune dacă rămânea la Dinamo, Târcoveanu la fel, Dima la Astra. Costache şi Ciobotariu au fost vânduţi şi ei pe grabă, fără să ai o strategie, să plece pe alte preţuri, mult mai mari”, a declarat Gabi Răduță pentru Pro Sport. 

Bani a fost format în academia clubului dinamovist și mai are contract cu roș-albii până în 2025. Tânărul jucător a fost utlizat în 15 partide pe tot parcursul anului 2020, atunci când a debutat la prima echipă a „câinilor”. Acesta putea să urmeze traseul lui Ion Gheorghe care a fost adus de FC Voluntari după ce Dinamo s-a dispensat de serviciile sale. Fanii roș-albi au blocat mutarea pentru moment, după ce actele de transfer fuseseră deja semnat de Dorin Șerdean.

CITEȘTE ȘI –>> Idilă fără viitor? Intervenția care poate destrăma cuplul momentului 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare