Mesajul splendid al lui Edi Iordănescu pentru Dan Petrescu, după victoria din Supercupă

Edward Iordănescu a câștigat, aseară, la Craiova, primul trofeu ca antrenor al formației ardelene: Supercupa României.

Antrenorul în vârstă de 40 de ani a preluat-o pe campioana Ligii 1 din sezonul trecut, înlocuindu-l pe Dan Petrescu, care a plecat la gruparea chineză Guizhou Hengfeng.

“Vreau să-i transmit un mesaj lui Dan Petrescu: A avut rolul pe care l-a avut şi suntem aici şi datorită lui”, a spus Iordănescu Jr. după victoria din Supercupa României 2018: 1-0 cu Universitatea Craiova.

”Am câștigat primul meu titlu datorită lui”

“Dan e un antrenor pe care-l respect și-l apreciez. Îi respect și trecutul care se leagă în mare masura de al tatălui meu. Tata l-a debutat la Steaua, clubul copilariei și tienretii mele. A cules principiile și ideile tatalui meu în antrenorat. Este un antrenor de mare succes”, a continuat Edi Iordănescu.

”Nu vreau să se facă paralele între mine și el aici la CFR. Sincer, mi-aș dori ca echipa să joace mai mult ofensiv, să pună mai mult mingea jos, mai ales ca el a organizat foarte bine defensiva, care primește foarte greu gol. Asta nu inseamna ca el a facut treaba mai proasta decat incerc eu, scopul a scuzat mijloacele. A luat titlul. Eu am venit la o campioana făcută de el. Astăzi am jucat și am castigat primul meu titlu datorita lui, iar pentru asta îl apreciez”, a mai declarat tehnicianul formației din Gruia.

Este a treia Supercupă a României pe care o câștigă CFR Cluj, după cele din 2009 și 2010.