Mesajul primit de Ilie Dumitrescu după ultima sa luare de poziție: “Are o mică invidie și o dă pe față”

Expertul tv afirmase după meciul de la Craiova că Steaua adevărată e cea care joacă în Liga 4, criticând în același timp ceea ce se petrece la vicecampioana României. 

Schimbarea de optică a lui Ilie Dumitrescu a fost explicată de Gigi Becali.

“Ilie s-a supărat de când a plecat Duckadam. S-a întâmplat cu Duckadam că a luat 300.000 de euro din 2010, până acum, fără să lucreze. 26 de deplasări. Vi le-am dat. Să i le dați lui Ilie Dumitrescu, să vedem ce zice.

E problema lui ce spune. Unde e UTA, unde e Timișoara? Unde sunt Rapid, Dinamo, Petrolul? Unde sunt? Ilie Dumitrescu este un băiat bun, un om care nu are răutăți, numai că orice om în fundul sufletului lui are o mică invidie și la un moment dat o dă pe față”, a fost comentariul latifundiarului din Pipera.

gigi becali

Ilie Dumitrescu a răbufnit după ce a văzut ultimele evenimente petrecute în curtea vicecampioanei României.

„Aia e Steaua, aia din Liga a 4-a. Clar aia e Steaua! Ceea ce se întâmplă acum la FCSB nu are nicio legătură cu performanța. E afacerea lui, e business-ul lui, nu îl interesează performanța, nu ma mai surprinde absolut nimic.

De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Duckadam, nu mă mai interesează absolut nimic. Nu mai am niciun sentiment”, a fost reacția fostului internațional în urmă cu două zile la Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> Situația incredibilă în care este pus un președinte din Liga 1! A salvat clubul, dar poate fi dat afară