RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mesajul postat de Laurette, după ce Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină: ,,Îţi voi fi mereu alături”

Magaye Gueye, atacantul celor de Dinamo, a fost depistat pozitiv cu cocaină la testul antidoping efectuat la meciul din Cupa României cu FCSB.

Până când se va încheia ancheta desfăşurată de către cei de la ANAD, atacantul lui Dinamo este suspendat. Dacă se va dovedi că a consumat într-adevăr cocaină, acestuia i se va desface contractul în mod unilateral, după cum au anunţat oficialii lui Dinamo.

Magaye gueyeee

Laurette Atindehou, iubita lui Magaye Gueye, a reacţionat şi ea după ce atacantul a intrat într-un nou scandal. Aceasta a postat o poză cu Gueye pe Instagram, alături de un text în care spune că îi este alături atacantului în momentele grele.

,,Te iubesc în franceză, te iubesc în toate limbile. Te iubesc pentru ceea ce eşti şi te voi iubi indiferent de situaţie. Îţi voi fi mereu alături indiferent de ce spun oamenii. Te iubesc din toată inima. Curaj şi vom trece peste asta. Iubirea mea.”, a postat Laurette pe Instagram.

18 meciuri a jucat Magaye Gueye pentru Dinamo în acest sezon, reuşind să înscrie de trei ori.

400.000 de euro este cota de piaţă a atacantului de la Dinamo, potrivit transfermarkt.com.

Gueye Dinamoo

Citeşte şi EXCLUSIV | Reacţia lui Mario Nicolae, după ce Gueye a fost prins dopat cu cocaină: ,,Pentru noi e o enigmă! El este şocat”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare