Mesajul postat de Halep înaintea meciului cu Williams: ,,Provocarea de a înfrunta legenda’’

Sursa foto: Profimedia Images

Simona Halep s-a calificat astăzi în sferturile de finală ale turneului de la Australian Open, după ce şi-a luat revanşa în faţa lui Iga Swiatek.

Numărul 2 WTA s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 6-1, 6-4, la capătul unui meci care a durat aproape două ore şi care a fost un adevărat spectacol de tenis.

profimedia 0590907638 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

În faza sferturilor de finală, Halep va avea parte de un super meci, contra Serenei Williams, care a trecut astăzi tot în trei seturi de Sabalenka, scor 6-4, 2-6, 6-4.

Înaintea acestui duel, Simona Halep a făcut o postare pe Twitter, în care o numeşte pe Williams o legendă a tenisului feminin. Aceasta a scos în evidenţă şi faptul că a ajun la victoria cu numărul 100 în turneele de Grand Slam.

,,Victoria cu numărul 100 în Grand Slam. Acum, provocarea de a înfrunta legenda în sferturi. Privind către un nou meci.”, a mai scris Simona Halep.

Simona Halep şi Serena Williams vor juca marţi dimineaţă, la o oră ce urmează a fi anunţată de organizatorii turneului de la Melbourne.

Serena Williams 2 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Cele două jucătoare s-au întâlnit de 12 ori până acum în circuit, iar Serena conduce cu scorul de 9-3 la meciurile directe.

Australian Open a început pe data de 8 februarie şi se va încheia pe 21 februarie, după ce turneul a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de Coronavirus.

Australian Open carantina scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi VIDEO | Serena Williams, marea provocare! Simona Halep: “Ea este cea mai bună!”