Suporterii de la Peluza I au postat pe gardul interior al stadionului Ilie Oană un mesaj motivațional pentru jucători înaintea derby-ului cu Chindia. Partida este programată duminică, de la ora 15.00. 

Voi luptați din toată inima, iar noi o să cântăm/ Avem nevoie de o victorie, Împreună promovăm„, au scris lupii galbeni pe un banner imens pus chiar în fața intrării principale, astfel încât niciun jucător să nu piardă mesajul.

Petrolul joacă împotriva Chindiei duminică, de la ora 15.00, la Târgoviște. Dâmbovițenii se mobilizează și ei.

„Petrolul vine după o remiză cu Metaloglobus, iar noi după o victorie cu FC Argeş. Înaintea jocului, noi avem un moral bun. Va fi un meci greu, de luptă. Cred că noi suntem echipa mai bună şi mai valoroasă. Obţinerea unui rezultat pozitiv cu Petrolul ne apropie şi mai mult de îndeplinirea obiectivului”, a declarat, pentru DBonline, Mihai Neicuţescu, fotbalist care a adunat 32 de minute în ultimele două meciuri pentru Chindia.

5% pentru galeria Petrolului

Intrarea fanilor petroliști la meci se va face pe baza unor invitații gratuite. Galeria va avea rezervate aproximativ 250 de astfel de invitații, în limita procentului de 5 la sută pe care organizatorul meciului este obligat să le acorde fanilor echipei vizitatoare.

Sunt însă informații că fanii Petrolului care nu fac deplasarea cu galeria vor fi lăsați să intre, tot pe baza unor bilete gratuite, într-o altă zonă a tribunei de la Târgoviște, însă în limita locurilor disponibile.

În mod normal, se anunță totuși o prezență numeroasă a suporterilor petroliști. Echipa ploieșteană are, constant, suporteri destui și în deplasările lungi. Distanța scurtă și faptul că se joacă duminica, la o oră accesibilă îi va determina pe mulți dintre suporterii Petrolului să meargă la Târgoviște.

Petrolul s-a impus în tur cu 2-0, pe stadionul „Ilie Oană”.