Mihaela Buzărnescu (locul 26 WTA) a fost eliminată în primul tur la Openul Australiei, deși a servit pentru meci în setul secund al confruntării cu americanca Venus Williams (36 WTA). Românca le-a mulțumit fanilor pentru susținere și consideră că a fost ghinionistă.

Două ore și 42 de minute a durat partida de pe arena ‘Margaret Court’. Buzărnescu a condus cu 7-6 (3), 5-3, dar a pierdut setul doi la tie-break (7-3), apoi decisivul cu 6-2.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! A fost un meci de mare luptă împotriva uneia dintre jucătoarele pe care le respect cel mai mult în circuit. Felicitări, Venus! Mult noroc pentru toți românii care mai concurează la Openul Australiei„, a scris Mihaela pe Twitter.

Urăsc să pierd! Cred că orice urăște asta, dar în sport trebuie să iei lucrurile pozitive chiar dacă pierzi. Am reușit niște lovituri bune, am ratat câteva oportunități, poate că am avut puțin ghinion. Dar la final sunt recunoscătoare și mă simt binecuvântată că am oportunitatea să practic acest sport frumos la cel mai înalt nivel„, a fost mesajul româncei pe Instagram.

Mihaela Buzărnescu (30 de ani) nu a trecut niciodată de primul tur la Openul Australiei. Pentru participarea din acest an în proba de simplu, românca va primi 53.850 de dolari şi 10 puncte în clasamentul WTA.