Sâmbătă seara, șansa nu le-a mai surâs rușilor ca în urmă cu o săptămână când eliminau în optimile de finală, la loviturile de departajare, fosta campioană mondială, Spania!

La finalul meciului cu Croația, selecționerul Rusiei, Stanislav Cercesov a declarat că este mulțumit de jucătorii săi, chiar dacă ”Sbornaia” nu s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale:

„Am fost criticaţi înainte de turneu, dar eu am crezut în noi. Nu putem forţa presa să ne iubească, dar oamenii ne iubesc. Prin munca noastră, i-am făcut pe oameni să fie alături de noi. Să se îndrăgostească de noi. Acum toată ţara ştie că echipa asta are calităţi”, a declarat Cercesov.

Citește și VIDEO | NEBUNIE la Zagreb după calificarea Croației în semifinalele Cupei Mondiale!

Mai mult, președintele țării, Vladimir Putin a sunat imediat după meci și le-a transmis jucătorilor și staff-ului tehnic că este foarte mândru de performanța realizată de aceștia la Cupa Mondială:

„Putin a urmărit meciul cu sufletul la gură. Am pierdut după un meci frumos și măreț. Fotbaliștii sunt niște eroi pentru noi, și-au dat viața pe terenul de joc”, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, citat de agenţiile ruse de presă.