Mesajul lui Șumudică pentru Gigi Becali: “Acolo trebuie să joace Budescu”

Gigi Becali (62 de ani) a anunțat că îl așteaptă pe mijlocașul Constantin Budescu (31 de ani) înapoi la FCSB, dar i-a pus anumite condiții. 

Finanțatorul echipei bucureștene a declarat că i-a pregătit postul de 9 fals, lui Budescu.

Cu Marius Șumudică antrenor, Constantin Budescu a avut evoluții excelente în tricoul Astrei. Tehnicianul echipei Gaziantep este de părere că fostul lui elev ar trebui să primească mai multe libertate pe teren, în cazul unui transfer la FCSB.

Budescu 3

Costică (n.r. Budescu) poate să joace oriunde. În câteva minute, poate să îţi schimbe jocul. E un jucător aparte. Trebuie să ştii cum să te comporţi cu el, să-i dai o anumită libertate. Îl felicit pe Neagoe pentru ce a reuşit cu Budescu. Eu nu-l văd în momentul de faţă la FCSB. Îl văd continuând la Astra“, a spus Şumudică la Digi Sport.

marius sumudica

Fotbalistul Astrei și-a dat acordul să se transfere la echipa bucureșteană. Gigi Becali a mai spus că gruparea giurgiuveană i-a cerut suma de 900.000 de euro în schimbul jucătorului, care a intrat în ultimele 6 luni de contract.

Budescu a mai evoluat la FCSB, între 2017 și 2018. În actualul sezon, Budescu a reușit 6 goluri și 7 assisturi, în 11 meciuri disputate la Astra.

Citește și Declarația lui Dănuț Lupu care îl va înfuria pe Gică Hagi: “Moruțan îmi place foarte mult și este peste Ianis”