RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mesajul lui Skovajsa pentru fanii lui Dinamo. “Să câștigăm Cupa României”

Fundașul slovac Lukas Skovajsa (25 de ani) este primul transfer făcut de Dinamo în această iarnă. Fotbalistul visează să ajungă în Premier League, dar deocamdată și-a stabilit un obiectiv în Ștefan cel Mare: câștigarea Cupei României.

Fost internațional de tineret, Skovajsa a jucat ultima oară pentru Trencin, în prima ligă din Slovacia, și vine din postura de jucător liber de contract, după ce i-a expirat contractul la 1 ianuarie. 

300.000 de euro este cota de piață a fundașului stânga slovac, potrivit Transfermarkt.

OFICIAL. Lukas Skovajsa la Dinamo BucureștiBucurești, 12 ianuarie 2020. Dinamo București anunță prin intermediul…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Duminică, 12 ianuarie 2020

Dinamo este un club mare din România, Dinamo a fost de 18 ori campioană și cred că putem să aducem un trofeu în vitrina clubului și în acest sezon, chiar dacă echipa nu traversează o perioadă bună, este posibil să câștigăm Cupa României și vom face totul să îndeplinim acest obiectiv. Sunt câine roșu acum, voi încerca să mușc din adversari.

Am un mesaj pentru fanii noștri: vom da totul pentru club, pentru Dinamo și cred că vom fi împreună puternici și vom avea succes. O să fac tot ce-mi stă în putință să ajut Dinamo să atingă succesul, întotdeauna am fost un fotbalist dedicat, care a dat totul pe teren pentru echipă și pentru colegi. Sunt mândru că am fost introdus încă din primul meci. Din păcate, nu am reușit să câștigăm, dar cred că o vom face în următorul meci“, a spus Lukas Skovajsa pentru site-ul doardinamo.ro.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare