RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mesajul lui MM Stoica pentru Oprița: „Să se publice câștigurile jucătorilor și antrenorilor de acolo”

Mihai Stoica, managerul FCSB-ului continuă duelul de la distanță cu antrenorul celor de la CSA Steaua, Daniel Oprița.

Daniel Oprița l-a contrazis pe MM Stoica și a dezvăluit că Steaua nu plătește nici măcar chiriile jucătorilor. De asemenea, antrenorul spune că salariul lui Philippe Nsiah, despre care managerul lui FCSB spunea că este de 28.000 de lei pe lună, nu este nici măcar la jumătate din acea sumă.

Mihai Stoica, managerul echipei finanțate de Gigi Becali consideră că fondul de salarii ale jucătorilor și antrenorilor de la CSA Steaua ar trebui făcut public, fiind vorba de o echipă finanțată din bani publici.

„Nici eu nu vreau să intru în polemică cu Daniel Oprița, ne leagă prea multe amintiri și performanțe irepetabile cu FC Steaua București (FCSB), mai ales cursa din 2006 (Giulești).

Dacă nu există salarii de mii de euro la echipa de fotbal din Liga a 3-a a Clubului Sportiv al Armatei, îmi fac mea culpa. Chiar mi-aș dori, fiind un club finanțat din bani publici, să se publice câștigurile jucătorilor și antrenorilor de acolo, sau măcar fondul lunar de salarii.

Abia aștept să-mi prezint scuze public când voi fi contrazis după apariția în presă a acestor date (am zâmbit cu subînțeles)”, a fost mesajul lui Mihai Stoica.

Citește și Replica lui Daniel Oprița, pentru MM Stoica: „Să prezinte probele. Vreau să consemnați asta”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare