Mesajul LPF cu privire la situația de la FCSB: “Vom face tot ce depinde de noi!”

LPF sare în apărarea celor de la FCSB înaintea partidei din Europa League, contra cehilor de la Slovan Liberec!

Lovită crunt la nivelul întregii echipe de focarul de coronavirus, FCSB se află într-o situație aproape fără ieșire, cu o zi înaintea unui meci care îi poate spulbera visul european. Într-o situație delicată pentru roș-albaștri, Liga Profesionistă de Fotbal face tot posibilul să ofere un ajutor grupării patronate de Gigi Becali.

Forul condus de Gino Iorgulescu a ținut să precizeze printr-un comunicat oficial că este alături de formația bucureșteană astfel încât aceasta să treacă peste momentul delicat.

Liga 1

“Liga Profesionistă de Fotbal, în urma informațiilor primite de la FC FCSB, în cursul acestei zile, este în măsură să facă următoarele precizari:

– unul dintre fotbaliștii din lotul FCSB, prezentând simptome specifice infectarii cu virusul Sarscov 2, a efectuat luni, 21 septembrie, un test prin care a ieșit pozitiv.

– de asemenea, în urma testarilor efectuate azi în vederea depistarii infecției cu Sarscov 2, alți patru jucători au primit rezultate pozitive, ca, de altfel, și șase membrii ai staff-ului tehnic.

Liga Profesionistă de Fotbal încearcă, în aceste ore de până la partida cu Slovan Liberec, de joi, 24 septembrie, tot ceea ce depinde de ea, pentru a oferi un sprijin FCSB, în vederea depășirii cu bine atât a meciului de calificare din Europa League, cât și a acestor situații dificile din viața clubului”, se arată în comunicatul LPF.

În acest moment FCSB are nu mai puțin de 26 de membrii ai echipei confirmați pozitiv cu coronavirus, dintre care 13 jucători. FCSB urmează să dispute mâine seară, la Giurgiu, contra lui Slovan Liberec, un meci ce contează pentru turul trei preliminar din Europa League.

Citește și Adversar nou, același Dan Petrescu! ”Cei de la Djurgardens sunt favoriți”