Mesajul impresionant al lui Cornel Dinu în ziua în care Dinamo împlinește 72 de ani: “La trecutu-ți mare… vreau și viitor!”

cornel-dinu-dinamo

Clubul din Ștefan cel Mare marchează momentul aniversar într-o perioadă extrem de tulbure, în care actualul patron caută un nou investititor pentru echipă. 

Cornel Dinu se confundă cu istoria clubului alb-roșu. S-a născut în același an în care a apărut și Dinamo. Și a fost de-a lungul timpului jucător, antrenor și conducător al câinilor.

“Aici m-am format și ca om și vreau să le mulțumesc modelelor de sportivi și conducători a căror ținută am încercat să o urmez. Cât despre palmares, cifrele sunt incontestabile pentru a așeza acest club sportiv între primele cinci ale Europei. Desigur alături de CCA/Steaua și cele două mari cluburi ruso-sovietice de sorginte tot militară, ȚSKA și tot Dinamo, ambele din Moscova”, sunt vorbele lui Cornel Dinu într-un editorial pentru Fanatik.

dinu dinamo

Vremurile de odinioară sunt demult apuse, dar Mister speră ca viitorul să fie din nou unul de aur pentru toată suflarea alb-roșie.

“Păi cum să dați, de vreo 12 ani, voi, tagmă de numiți din ignoranța obiectivă de a alege a nepregătitului nostru neam pentru ce, iarăși, i s-a sortit, bijuterie de club pe mâna unora care abia pot să semneze doar ștate de luat? LA MULȚI ANI, DINAMO! Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și pentru generații de sportivi-oameni, dar mai ales pentru ȚARĂ!”, transmite mesajul Cornel Dinu în ziua în care Dinamo împlinește 72 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> Două echipe au pus deja ochii pe Țucudean! Cine îl dorește pe fotbalistul certat cu Dan Petrescu