RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mesajul emoționant transmis la despărțirea de Dinamo: “O să vă am mereu în inimă”

Abdoulaye Ba a părăsit și el echipa din Ștefan cel Mare în această iarnă după ce nu a mai acceptat amânărea achitării salariilor restante. 

Senegalezul a acceptat să renunțe la banii pe care îi avea de primit și și-a reziliat angajamentul cu roș-albii după ce a purtat mai multe discuții cu reprezentanții DDB. La finalul aventurii sale în “Groapă”, fotbalistul de 30 de ani a ținut să transmită un mesaj prin intermediul unei rețele de socializare.

„Acum 4 luni am ajuns la Dinamo și acum e momentul să pun punct. Vreau să le mulțumesc colegilor, antrenorilor și celor din staff, cu care am petrecut fiecare zi, antrenament după antrenament.

Și angajaților clubului și fanilor din DDB care m-au sprjinit și mi-au arătat respect și iubire din prima zi. Mi-aș fi dorit să-mi iau la revedere pe teren, ajungând echipa. Vă îmbrățișez pe toți «câinii roșii» și am să vă am mereu în inimă”, au fost cuvintele jucătorului. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abdoulaye (@abdoulaye_ba)

Ba a ajuns la Dinamo în urmă cu aproape 3 luni. Fundașul central a bifat doar 3 meciuri în tricoul roș-albilor în ultima parte a anului 2020. A jucat 16 minute în duelul contra celor de la U Craiova și a fost integralist în disputele cu Sepsi și Astra.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Reunire cu gândul la Euro 2022! Pregătiri la început de an pentru naționala de handbal masculin

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare