Mesajul emoționant primit de Alin Minteuan după ce a fost îndepărtat de la CFR Cluj: “Nu te meritau”

alin-minteuan-cfr-cluj

Gabi Mureșan, fostul fotbalist al celor de la CFR Cluj, a dat de pământ cu șefii din Gruia după ce aceștia i-au arătat ușa secundului lui Dan Petrescu. 

Minteuan nu a fost de acord cu eșalonarea datoriilor către el într-un moment în care clubul dorea să obțină licența pentru participarea în cupele europene. Conducerea ardelenilor a fost amendată pentru gestul său de unul dintre fotbaliștii reprezentantivi în istoriei clubului. Gabi Mureșan a cucerit 8 trofee în tricoul CFR-ului. Fostul mijlocaș a trimis un mesaj prin intermediul unei rețele de socializare.

Bravo, Alin! Oameni de nimic… sper să se echimbe ceva la CFR și să scăpăm de ei! Și stai liniștit că oricum nu te meritau! Ce n-aș da să fiu puțin printre șmecherii ăia…, au fost cuvintele acestuia pentru fostul său coechipier.

gabi muresan

Minteuan a povestit exact ce drepturi a solicitat să îi fie achitate.

“Normal că s-au supărat că mi-am cerut drepturile, care sunt de anul trecut. E vorba despre primele de joc din iulie. Licența se face pe anul 2019. Primele de joc ale anului 2019. Eu am renunțat la o parte și mi-am făcut o altă hârtie în februarie”, a declarat antrenorul pentru Pro Sport înainte ca șefii să ia decizia renunțării la el.

CITEȘTE ȘI –>> Specialiștii ne dau vești bune! Data estimată pentru a scăpa de pandemia de coronavirus