Adrian Stoian a scris un mesaj emoționant pentru cei de la Crotone. După despărțirea de italieni, Stoian a ajuns la FCSB, însă mijlocașul nu uită perioada frumoasă petrecută la fostul său club.

„Băieți…cu mare regret, a sosit acest moment pe care, până acum, nu mi l-am imaginat vreodată. Așa că mulțumesc echipei pentru acești ani frumoși! Un mare mulțumesc merge spre colegii mei, spre fanii minunați și toți cei pe care i-am întâlnit în timpul acestei experiențe de neuitat. La Crotone am crescut mult, nu numai ca jucător, ci și ca om, iar în acest oraș foarte cald s-a născut primul meu copil, Hector!

Să port culorile roș-albastre a fost ceva extraordinar și nu voi uita niciodată data de 29 aprilie 2016, când, împreună, am realizat un obiectiv istoric și de neimaginat: promovarea în Serie A. Vă îmbrățișez pe toți și Forza Squali!”, a scris Stoian, pe Facebook.

Ragazzi…con molta dispiacere è arrivato questo momento che fino adesso non avevo mai immaginato.Quindi Ringrazio la…

Publicată de Adrian Stoian pe Marţi, 15 ianuarie 2019

„Am dat pe el sub 500.000 de euro. Eu cred că el şi cu Matei vor fi titularii naţionalei. Vă spun cât am dat pentru Stoian. Am plătit 37.000.

Ce reprezintă 37.000 de euro? Este prima de instalare, el vine liber și renunță la două salarii de acolo. Pintilii și Bălașa l-au lăudat foarte tare”, a spus Becali, despre Stoian.