RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mesajul dur venit din interiorul DDB și care îl vizează pe Pablo Cortacero: “E caz psihiatric”

Termenele promise pentru achitarea restanțelor financiare la Dinamo au fost mereu încălcate de fondul de investiții condus de Pablo Cortacero. 

Astfel că, nimeni nu mai poate avea încredere în omul de afaceri iberic. Pentru unii dintre membrii DBB acesta a devenit persona non-grata. Iar unii se întreabă dacă escrocheria nu ascunde o anumită înclinație spre mitomanie. Actorul Alex Conovaru s-a dezlănțuit la adresa lui Cortacero.

Când a fost evenimentul acela nefericit în care Anghel şi-a luat un pumn în gură, el a promis că încheie un memorandum cu noi, prin care dacă până la 31 decembrie nu intră aceşti bani, acţiunile sunt cedate către DDB. Lucru care s-a întâmplat cum s-a întâmplat şi cu banii veniţi proxima semana.

Şi nu se va întâmpla nimic, suntem absolut siguri. Omul este caz clinic. Mitomania este un termen mult prea blând în ceea ce-l priveşte. E caz psihiatric acolo. Şi nu înţeleg cum de nu ne-am dat seama. Eu mă număr printre cei care nu şi-au dat seama la început”, a mărturisit cel care este și membru DDB pentru Digi Sport.

alex conovaru 

Florin Prunea și-a adus aminte de un alt episod decisiv în transferul de putere de la Dinamo.

“Înainte să plec de la Dinamo, eu cu Dănciulescu eram într-un birou separat. Mai mergeam la Rin. Noi eram într-un fel izolaţi. N-am avut nicio treabă cu această tranzacţie. 

În alt birou erau aşa: Bălănescu, Şerdean, Ţălnar, Alex, băiatul care şi-a luat-o, Alex Anghel. Alex era nelipsit de acolo.  Stăteau împreună, uite aşa erau! Nu pot să înţeleg cum au putut să păcălească atâţia oameni“, a mai subliniat fostul director general al “câinilor”.

CITEȘTE ȘI –>> Ultimatum pentru Cortacero! Cine este gata să preia clubul dacă actualul patron nu își respectă promisiunile

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare