Ricardo Grigore, un jucător crescut de Dinamo, ce s-a impus si la prima echipă, a vorbit despre planurile sale de viitor și transmite un mesaj fanilor alb-roșii.

Născut pe 7 aprilie 1999, tânărul fundaș a debutat la prima echipă sub comanda lui Florin Bratu, fiind aruncat la luptă direct de la juniori, el nu a fost împrumutat în ligile inferioare. A evoluat doar la Dinamo. A debutat într-un meci împotriva celor de la Botoșani, iar primul meci titular a fost împotriva Voluntariului și de atunci a rămas în lotul primei echipe.

Grigore a vorbit despre obiectivul său la echipă și se gândește și la o convocare la echipa națională.

„Vreau să joc cât mai bine la Dinamo, obiectivul meu este să joc cât mai bine și să joc cât se poate de mult în acest play-out, pentru a avea moral și pentru a prinde naționala la Euro în vară. Dacă voi prinde naționala U21 și voi juca bine, sper cât mai repede să ajung și la naționala mare, acolo îmi doresc să ajung”, a declarat Grigore pentru dinamo1948.club.

post

“Am vorbit cu domnul Mirel Radoi, are încredere în mine, dar depinde foarte mult și de mine. Dacă voi juca la echipa de club, îl voi “obliga” să mă ia la Euro, totul depinde de mine. Era și mai bine dacă eram în play-off, acolo nu avea nimeni ce să îmi spună, puteam chiar să joc titular”, a mai spus Grigore.

Cu gândul la titlu

Ricardo Grigore este de părere că sezonul viitor Dinamo se poate bate la titlu și spune care ar fi condițiile pentru acest obiectiv: „Deocamdată este devreme să vorbim de titlu în sezonul următor, trebuie să legam foarte multe meciuri bune, să avem continuitate în evoluții și rezultate, apoi vom vedea. Cred că vom putea să ne batem la titlu, cu câteva transferuri în vară, să acoperim câteva posturi descoperite, vom putea să ne batem”, a declarat fundașul.

Fundașul crescut de Dinamo are un mesaj și pentru fanii alb-roșilor: „Să vină să ne susțină, chiar dacă suntem într-o situație mai proastă, avem nevoie, dar le mulțumesc pe această cale că ne-au susținut în meciurile trecute și le mulțumim”, a mai spus Grigore pentru sursa citată.

Imagini pentru peluza catalin hildan

16 meciuri are Ricardo Grigore la prima echipă în acest sezon și este cotat la 300.000 de euro potrivit site-ului transfermarkt.com

Următorul meci al celor de la Dinamo este în deplasare, duminică, 17 martie, de la ora 17:30, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș.

Clasament play-out: