Daniel Pancu s-a retras la 41 de ani și a jucat în ultimul meci disputat pe stadionul ”Valentin Stănescu”. Legenda rapidistă a fost ovaționată atunci de peste 8.000 de suporteri, iar la final ”Pancone” a îngenuncheat în fața fanilor.

Într-o postare pe Facebook a paginii Rapidului, suporterii sunt întrebați ”Cum l-ai caracteriza, într-un singur cuvânt, pe Daniel Pancu?”. Răspunsurile sunt care mai de care mai emoționante pentru omul care după ce s-a retras, a ales să-și conducă echipa de suflet înapoi în prima ligă a fotbalului românesc ca antrenor.

”Cum el s-a pus în genuchi in fața noastră așa trebuie să o facem și noi în fața lui! Repect pe viață Daniel Pancu.” 

”Nemuritorul”

”Unic!”

”Simbol!!!”

 ”Gladiator!”

”Nu am cuvinte, îl iubesc ca pe copilul meu.” au fost câteva dintre mesajele suporterilor la adresa antrenorului Rapidului.

Citește și TOP 10 al MAGICIENILOR de la Rapid! Ce jucători fac senzație în tricoul alb-vișiniu

🇱🇻👏👏👏Cum l-ai caracteriza, într-un singur cuvânt, pe Daniel Pancu?

Publicată de FC Rapid 1923 pe Luni, 17 decembrie 2018

Suporterii nu sunt singurii care îl ovaționează pe Pancu. Selecționerul Turciei, Mircea Lucescu, i-a transmis și el un mesaj printr-un videoclip:

”Băieți, vă felicit! Am urmărit cu atenție evoluția voastră. V-ați îndeplinit în totalitate planul. Bravo celor care au început această competiție, dar și celor care o termină, mă refer la Pancu.” a spus ”Il Luce”.

Pe prima poziție a Ligii a 3-a a intrat formația din Giulești în pauza de iarnă. Giuleștenii sunt neînvinși și au doar doi pași greșiți făcuți în toate meciurile- 2 remize. Avantajul echipei lui Pancu este de 4 puncte față de locul secund.

Vezi și FOTO EXCLUSIV | ”Acolo vom juca inclusiv în Liga a 2-a!” Rapid se mută în Regie din retur