Mesaje de susținere pentru Sir Alex Ferguson. Cristiano Ronaldo: Fii puternic, Șefule!

Sir Alex Ferguson a fost supus unei intervenții medicale de urgență pentru înlăturarea unei hemoragii cerebrale, iar starea acestuia este stabilă. Mai multe personalități din lumea fotbalului au vrut să transmită mesaje de susținere pentru fostul antrenor al lui Manchester United.

Potrivit unui comunicat al clubului din Manchester, procedura medicală a decurs fără probleme, iar Sir Alex Ferguson se află în recuperare la terapie intensivă.

Portughezul Cristiano Ronaldo, care a jucat la Manchester United în perioada 2003-2009, i-a transmis un mesaj emoționant lui Ferguson. “Toate gândurile şi rugăciunile mele sunt îndreptate spre tine, dragul meu prieten. Fii puternic, Șefule!“, a scris Ronaldo pe Instagram.

Deși Manchester United și Liverpool sunt rivale, site-ul oficial al ‘cormoranilor’ a transmis susținerea pentru momentul dificil în care se află Sir Alex Ferguson.

Gândurile tuturor celor de la Liverpool sunt alături de Sir Alex Ferguson şi familia sa. Un mare rival, dar şi un prieten extraordinar, care a sprijinit acest club în cele mai dificile momente, sperăm că Sir Alex se va reface complet. Între timp, clubul oferă tot sprijinul către Manchester United şi familie“, se arată în comunicatul lui Liverpool.

Actualul căpitan al lui Manchester United, Michael Carrick, s-a declarat “devastat” la auzul veștii că fostul său antrenor a fost supus unei intervenții medicale de urgență.

Toate gândurile și rugăciunile mele sunt îndreptate către el și familia sa. Fii puternic, șefule!“, a spus Carrick.

David Beckham, fost căpitan al lui Manchester United și al naționalei Angliei, i-a transmis lui Sir Alex Ferguson să “continue lupta“.

Gary Lineker, Diego Forlan, Ruud Gullit sau Sam Allardyce s-au aflat printre cei care și-au manifestat susținerea pentru Sir Alex Ferguson, urându-i acestuia să revină la o stare fizică bună.

sir alex ferguson manchester united

38 de trofee a cucerit Manchester United cu Sir Alex Ferguson pe bancă, adică peste jumătate dintre cele 68 de trofee din istoria de 139 de ani a clubului. Printre performanțe se numără 13 titluri în Premier League, două Ligi ale Campionilor, Cupa Cupelor, Supercupa Europei, Cupa Intercontinentală și cinci Cupe ale Angliei.