Mesaj sarcastic pentru autorități: “Le era teamă că aveam prea mulți suporteri pe stadioane”

Daniel Niculae (38 ani), fostul jucător al Rapidului consideră că stadioanele din România ar trebuie deschise.

Din cauza pandemiei de coronavirus stadionele din țară sunt închise de aproximativ un an de zile.

daniel niculae rapid profimedia 0017993030
Sursa Foto: Profimedia Images PHOTO Daniel Mihailescu

Daniel Niculae, fostul atacant al Rapidului nu întelege de ce autoritățile nu își asuma responsabilitatea deschiderii stadioanelor. Aceta consideră că în condițiile actuale arenele din țară pot fi deschise în proporție de 30%-40%.

“Mi se pare destul de exagerată această nici nu știu cum să o numesc… (n.r. lipsă de asumare) Exact! Așa se întâmplă când se schimbă partidele de la putere. De aceea nici nu se face nimic nicăieri. Cred că le era teamă că aveam prea mulți suporteri pe stadioane. Erau mai mulți în Liga 2. Mi se pare aberant să nu deschizi la 30-40% din capacitatea fiecărui stadion. Privezi oamenii de o bucurie. Sunt mulți microbiști și în weekend preferă să meargă să vadă un meci de fotbal.

suporteri

Nu cred că s-ar putea păstra o disciplină. Dar eu chiar fac lobby pentru deschiderea stadioanelor, pentru că unii oameni sunt făcuți pentru acest sport. Trăiesc pentru echipele pe care le iubesc” a declarat Daniel Niculae pentru ProSport.

Citește și VIDEO EXCLUSIV | Ministrul Sportului a anunțat când se va permite accesul fanilor pe stadioanele din România!