Dinamo a avut probleme foarte mari in defensivă în sezonul regulat, iar Mircea Rednic a transferat un jucător care s-a impus ca lider în defensiva dinamovistă.

Limas Klimavicius (29 ani), component al echipei naționale a Lituaniei, a vorbit despre modul în care s-a integrat în echipă, situația clubului din Ștefan cel Mare, dar și despre planurile sale de viitor.

“Mă simt foarte bine la Dinamo, mă bucur de fiecare zi aici la echipă. Nu mă simt nici eu prea în vârstă, dar și Ricardo, cât și Denis, sunt apăratori foarte buni, nu e o problemă să evoluez cu tineri. Am câștigat până acum, am pierdut un singur meci și nu prea am primit goluri până acum, astfel că suntem pe drumul cel bun” , a declarat Klimavicius pentru dinamo1948.club.

FOTO- FC Dinamo

 

Klimavicius a vorbit despre nivelul fotbalului din România și despre obiectivele „câinilor”

“Este un fotbal dur, este greu să câstigi în România, nu simt o mare diferență față de locurile unde am evoluat până acum. La fiecare meci trebuie să dai totul dacă vrei să câștigi.

Trebuie să terminăm acest sezon bine, să pregătim fiecare meci în parte, să încercăm să le câștigăm pe toate. După aceea, când vom reveni după pauza de vară, să ne pregatim și mai bine, pentru a avea rezultatele dorite. Cred că este posibil ca Dinamo să fie acolo unde își dorește Mircea Rednic, să ne batem pentru trofee, acolo ne dorim și noi.” a explicat fotbalistul.

Mesaj pentru suporteri

”În primul rând, le mulțumesc celor care vin la stadion și atunci când vin în numar mare, ne ajută și pe noi. Am văzut ce pot să faca fanii dinamoviști, le mulțumesc pentru ceea ce fac pentru echipă și îi așteptăm alături de noi.” , a mai spus Klimavicius pentru sursa citată.

 

Limas a fost adus de Mircea Rednic la Dinamo de la Zalgiris din Lituania și a evoluat ca titular în toate meciurile oficiale ale dinamoviștilor din 2019.

300.000 de euro este cota funadașului lituanian, potrivit transfermarkt.com

Dinamo va disputa al doilea meci din play-out duminică, 17 martie, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș.