Mesaj emoționant al lui Marcelo pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid după nouă ani în care a câștigat două campionate și patru Ligi ale Campionilor. Brazilianul Marcelo i-a transmis un mesaj emoționant de despărțire starului portughez.

Cristiano Ronaldo (33 de ani) va juca pentru Juventus Torino, după ce a semnat un contract valabil în următorii patru ani. Real Madrid va primi peste 100 de milioane de euro.

Cine ar fi știut, Cris! A venit timpul să spun ‘la revedere’… Jur că nu mi-am imaginat că va veni ziua, însă nimic nu este veșnic. Sper că ești fericit în noua ta călătorie. Au trecut aproape 10 ani alături de tine, 10 ani de bucurii, victorii, înfrângeri și momente deosebite. Am învățat multe de la tine, devotamentul tău este unul dintre cele mai speciale lucruri pe care le-am văzut la un sportiv. Toate cele bune pentru tine și familia ta frumoasă! Îmi va fi dor de discuțiile noastre înainte de meciuri, când nimereai rezultatele, și înainte de finale, când ne transmiteai încredere cu experiența ta. Sunt mândru că am jucat alături de tine, nu pentru că ești cel mai bun jucător, ci pentru ce fel de om ești. Când mă voi retrage din fotbal, ne vom întâlni la un bar, vom bea o bere și vom spune povești. Îți voi arăta toate fotografiile cu noi! (râzând)“, a transmis Marcelo prin intermediul contului de Instagram.

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid – 451 de goluri în 438 de meciuri.

Starul portughez va câștiga 120 de milioane de euro în cele patru sezoane la Juventus.