Ultrașii dinamoviști nu l-au uitat pe Radu Țenter, suporterul Universității Cluj care a murit într-un tragic accident rutier, la doar 25 de ani.

„Te plâng munți, dealuri și câmpii, te plâng mulți din Cluj și București / Pentru că ai plecat grăbit, dar vei trăi etern în mii de inimi românești”, a fost bannerul afișat de grupul DNL, la meciul dintre Dinamo și Călărași (2-0).

Rămas bun, Radu Țenter!

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Vineri, 8 martie 2019

Cei de la „Asociația Șepcile Roșii 1919” și-au luat și ei rămas bun de la Radu Țenter, printr-un mesaj extrem de emoționant.

„Salut, Radu.

Astăzi și oricând e meci, acasă și oriunde, pentru “U”. Ne-am uitat în PELUZA și te-am văzut. Ești pretutindeni, precum e clubul ce l-ai iubit și ne obligi să-i dăruim mai mult.

Oare putem? Câți suporteri sunt în cer? Sunt mulți și…aplaudă.

Ne obligi să cântăm note în alb și negru, să acoperim toate stelele de pe Pământ, să lăsăm strălucirea Cerului să fie Aici.

Apoi, Radule, spune-i lui Tony Dascălu că totul e bine. Spune-i și lui Guga. Suntem peste tot și chiar dincolo de cântec. Spune-i lui Gabi că imnul „Slavă Ție Studenție” se aude că la început, doar că la fiecare strofă plouă în PELUZA, pentru că aici lacrimile nu se pot opri. Spune-i Radule și lui Ghiță Român că Someșul curge în alb și negru. Spune-i lui Moina că noi alergăm așa cum ne-a învățat dr. Hațieganu. Spre capăt. Dacă simți, cere-i doctorului Luca o poveste. El le scrie cu sufletul și te liniștește.

De ce lași poveri Radule? De ce?

Să știi că “U” e acasă. Și aici și acolo.

Ne vom revedea și abia atunci Dumnezeu, de pe Pământ, va strigă: privește omule cerul, e așa cum l-ai vrut tu, în alb și negru!

Iartă-ne, Radule!”